logo

AKŞENER’İ KUTLAYIP “AFYON’DA YANINIZDAYIZ” DEDİLER

  • İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret ederek hayırlı olsun ve destek dileklerini ilettiğini açıkladı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, 3. Olağan Genel Kurultayda güven tazeleyen Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiğini açıkladı.

Gülay, 23 Ağustos Çarşamba günü Ankara’da bulunan İyi Parti Genel Merkezine gerçekleştirilen ziyarete İl Sekreteri Haydar Gökçe, Siyasi İşler Başkanı, Cumhur Cinal ve İl Mali İşler Başkanı Şeniz Yüzgeç’in de katıldığını belirterek “hayırlı olsun dileklerimizi kendisine bizzat ilettik. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri hakkında da Sayın Genel Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Kendisinden çok kıymetli bilgiler almak suretiyle teşkilatlarımızda yapacağımız çalışmaların önemini arz ettik.” dedi.

Genel Başkan Akşener’e madenci heykeli hediye ederek kutlayan ve teşekkür eden Gülay, Sakarya meydan muharebesinin 101. yıldönümü nedeniyle 26 Ağustos Cumartesi günü Afyon Kocatepe’de düzenlenecek ve Genel Başkan Meral Akşener’in önemli mesajlar vermesi beklenen etkinliğe Zonguldak ekibi olarak katılım sağlayacaklarını kaydetti.

Gülay ve ekibinin Ankara Genel Merkez temasları, İyi Parti yöneticileri ziyaretleri ile devam etti.

Paylaşın:
322 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ