logo

ALAN, CUMHURBAŞKANI’NA ZONGULDAK’IN ÖZEL DURUMUNU İLETTİ

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’ın, Koronavirüs süreci ile düzenlenen video toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilin özel durumu ile ilgili bilgi verdiği bildirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda video konferans yönetimiyle gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısına katılım sağladığı bildirildi.

2 Nisan Perşembe akşamı gerçekleştireln görüşme ile ilgili Zonguldak Belediyesi Basın büosundan yapılan bilgilendirmede, “Belediye Başkanımız Sn Dr. Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’nda video konferans yönetimiyle gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısına katılım sağladı. Belediye Başkanımız, Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımızı yineleyen Sn Cumhurbaşkanımıza; Koronavirüs tedbirleri ile ilgili belediyemizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, şehrimizin özel durumu da kendilerine iletti.” denildi.

ÖZEL DURUM DERKEN…

Şehrin özel durumundan kastın ise, il nüfusunun ağırlıklı olarak maden ocaklarından emekli, yaşlı işçilerin Koronavirüs’ün en çok etkilediği organ olan akciğer rahatsızlıklarına karşı risklere açık olması konusu olduğu düşünülüyor.

Paylaşın:
738 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ