logo

ALAPLI MYO MÜDÜRÜ ŞOLT’TAN “ŞEHİRLE İŞBİRLİĞİ” MESAJI

  • Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Dr. Hatice Burçin Şolt, şehir dinamikleri ile üniversite arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekerek, şehrin gelişmesine ve işbirliğinin artmasına katkı vereceğinin mesajını verdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hatice Burçin Şolt, Müdür yardımcısı Barış Şahin ile birlikte Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ile Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören’i ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Dr. Hatice Burçin Şolt, şehir dinamikleri ile üniversite arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekerek, şehrin gelişmesine ve işbirliğinin artmasına katkı vereceğinin mesajını verdi.

ÖĞRENCİLERE POZİTİF AYRIMCILIK İSTEDİ

Şolt, işbirliğinin bölgeye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, yüksekokulun öncelikle şehrin sosyal ve kültürel yapısı ile ekonomisinin canlandırılabileceğini kaydetti. Şolt şunları söyledi:
“Okulumuz yönetimi, kendi kabuğuna çekilmiş, şehir ile irtibatı olmayan bir kurum olmayacak. En azından biz öyle olmasını istemiyoruz. Esnaf ile öğrencilerimiz arasında pozitif ayrımcılık olursa, mesela bir indirim söz konusu olabilir, bir aile olmak önemli. Buda şehrin ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Üniversitenin şehrin sosyal ve kültürel gelişimine de öncülük ve rehberlik etmesini bekliyoruz. Şehir ile kucaklaşamayan üniversitelerin, istenen gelişmişlik ve başarı düzeyine ulaşması oldukça güçtür.”

TSO BAŞKANI OCAK’TAN TAM DESTEK

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen görüşmelerde yapılacak ortak projeler ele alındı ve taraflar birbirlerine destek sözü verdi.
Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Alaplı Meslek Yüksek Okulu etkinlik ve uygulamalarına katılım sağladıklarını belirtti. İlçe eğitimine katkı sağlayacak her adımın arkasında olacaklarını belirterek işbirliği içerisinde hareket etmek istediklerini belirtti.

Paylaşın:
484 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ