logo

ALAPLI PAZARINDA KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

Alaplı Belediyesi tarafından Kovid-19 tedbirleri kapsamında pazarın girişine dezenfeksiyon tüneli kuruldu.

Alaplı Belediyesi tarafından Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kapalı Pazaryeri girişine vatandaşların kıyafetlerinin dezenfekte edileceği dezenfeksiyon tüneli kuruldu. Pazara alışverişe gelen vatandaşlar tek noktadan alınarak önce ateşleri ölçülüyor, ardından maske verilerek dezenfeksiyon tünelinden geçiriliyor.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Koronovirüs tedbirleri kapsamında 24 gündür kapalı olan pazaryerini bugün tüm tedbirleri alarak tekrar hizmete açtıklarını söyledi.

Pazara gelen vatandaşlarımızın sağlıkları bizleri için çok önemli olduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

“TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK”

“Koronavirüs salgını ülkemizden görülmeye başladığı 10 Mart tarihinden itibaren Belediyew olarak salgınla mücadelemize en yüksek seviyede devam ediyoruz. 24 gündür kaplı olan Kapalı Pazaryerimizi Valimiz ve Kaymakamımız tarafından tekrar vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Belediye olarak ta vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için tüm önemleri alarak dezenfeksiyon tüneli yerleştirdik. Kızılay Başkanımız Erkan Yılmaz ve Türkoğlu Madencilik Tolga Türkoğlu destekleriyle hizmete sunduk. Pazara gelen vatandaşlarımız tek noktadan giriş yapabiliyor. Önce ateşleri ölçülüyor, ardından maske verilerek dezenfeksiyon tünelinden geçerek alışveriş yapabiliyorlar. Buradan geçmeyenleri alışveriş yaptırmıyoruz. Vatandaşlarımız sağlıklı bir şekilde ve gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabiliyorlar. Alaplı Belediyesi olarak İlçemizde tüm cadde ve sokakları dezenfekte ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz.

“HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

65 yaş üstü vatandaşlarımıza Halk Masası bünyesinde her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Alaplı da koronavirüs ile mücadelede çok güzel bir iş birliği var. Kaymakamlığımız, Jandarmamız, Emniyetimiz ve Kızılay’ımız ile birlikte halkımızın sağlığı için dayanışma içinde çalışıyoruz. Ben tüm Belediye personelimize, Hastanelerimize, doktorlarımıza, basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Alaplı Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Maske dağıtmaya Belediye olarak bu hafta sonunda da devam edeceğiz. Muhtarlar vasıtasıyla dağıtıyorduk. Belediye ekiplerimizde hafta sonu dağıtmaya başlayacak.”

Belediye Başkanı Nuri Tekin, daha sonra pazarı gezerek fiyatlar konusunda pazarcı esnafından bilgi aldı. Vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

Paylaşın:
494 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ