logo

ALAPLI TSO’DA OCAK VE KAPLANCAN İLE DEVAM…

  • Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığı için yapılan seçimlerde, mevcut Meclis Başkanı Nedim Kaplancan ile Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ın görevlerine devam etmeleri kararı alındı.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığı için seçimler yapıldı. 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Alaplı TSO meslek Komitesi üyeleri kendi içinde görev dağılımı için seçim toplantısı yaptı.

Alaplı TSO hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda ilk seçimler Meclis Başkanlığı için yapıldı. Yapılan seçim sonrasında Mevcut Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, oy kullanan 10 üyenin tamamının oyunu alarak Başkan seçildi.

YÖNETİM KURULU VE MECLİS ÜYELERİ:  

Yönetim Kurulu Başkanlığı için Recep Ocak yeniden aday oldu. Başarılı bir dönem geçirdiği değerlendirilen Ocak, oy kullanan 10 üyenin 9’un oyunu alarak başkan seçildi. Meclis Üyesi Koç’ta yönetimde bir oy aldı.

Alaplı TSO Yönetim Kurulu; Recep Ocak, Şerettin Acar, Tarık Yazıcı, Onur Alper ve  Selçuk Oktay’dan oluşurken; Meclis Üyeliklerini ise Nedim Kaplancan, Birol Koç, Mehmet Ali Uysal, Bayram Bozkurt ve Uğur Keleş yürütecek. (Haber destek : Yasin Ören)

Paylaşın:
414 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ