logo

ALAPLI TSO’NUN SOSYAL SORUMLULUK DUYARLILIĞI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi TOBB işbirliği ile 55 adet tablet bilgisayar temin ederek teslimini gerçekleştirdi.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği İle temin edilen tablet bilgisayarlar, ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne törenle teslim edildi.

Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim müdürü Cevat Çevik ve Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ın da katıldığı tören, 12 Ocak Salı günü Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlendi. Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan’ın organize ettiği törende (TOBB) “Küçük Parmaklar” projesi kapsamında, maddi imkânı olmayan öğrenciler için temin edilen klavyeli tabletler Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

KAYMAKAM YILMAZ MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Törende konuşma yapan Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, katkının önemine dikkat çekerek, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Alaplı TSO Başkanımız Recep Ocak a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz sağ olsunlar bugüne kadar hiç bir isteğimizi geri çevirmediler” dedi.

OCAK “SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET ETTİK”

Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ta “sosyal sorumluluk bilinciyle, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere TOBB desteği ile eğitim yardımı yapıyoruz. Bu yıl yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin öncülüğünde pandemi sonrası farklı bir adım atalım istedik. Online eğitim gören ama bilgisayar alacak maddi imkânı bulunmayan öğrencilerimize, klavyeli tablet bilgisayar hediye etmeye karar verdik. TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun her konuda yanımızda” diye konuştu. Milli eğitim Müdürü Cevat Çevik ise Başkan Ocak’a teşekkür ederek 55 adet tablet bilgisayarı ilçede tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını kaydetti.

Alaplı TSO Başkanı Ocak, etkinlikten duyduğu memnuniyeti, “Biz bu şehri karşılıksız seviyoruz” başlığı ile sosyal medya hesabından da paylaştı.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
766 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ