logo

ALKIŞLAR, AŞK-EFZA’NIN ‘HATIRA DEFTERİ’NE GELDİ…

Kdz. Ereğli’de Şef Ersin Kaynar yönetimindeki Aşk-Efza Derneği sanatçıları ‘Hatıra Defteri’ temalı Türk Sanat Müziği konseri verdi. Konser büyük beğeni topladı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Aşk-Efza Derneği sanatçıları ‘Hatıra Defteri’ temalı Türk Sanat Müziği konseri verdi.

25 Mayıs Çarşamba günü Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen konseri Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur ve salonu dolduran davetliler izledi.

Şef Ersin Kaynar’ın yönettiği ve farklı sazları ile eşlik ettiği, Şeref Ünal’ın sunumlarını üstlendiği 2 bölümlü konserde, saz ve ses sanatçıları farklı makamlardan şarkıları koro ve solo olarak başarı ile seslendirdi.

AMATÖR İSİMLERDEN PROFESYONEL PERFORMANSLAR…

İlk kez sahne deneyimi yaşamasına rağmen rahat hareketleri ile dikkat çeken Gazeteci Fikri Kapan, ‘Her Gece Yollarda Gözledim Seni’ şarkısı ile beğeni toplarken, Müftülük Din Görevlisi Nurcahit Candan ‘ın seslendirdiği ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’ performansı büyük alkış aldı. Öğretmen Yüksel Ermiş’in söylediği ‘Bir Çift Sevdalı Bakışın’ şarkısı salonu hareketlendirdi. Kdz. Ereğli Lisesi Müzik Öğretmen Miraciye Aktaş ise ‘Saymadım Kaç Yıl Oldu’ şarkısı ile gönülleri fethetti. Gecenin son şarkısı koronun seslendirdiği ‘Geçse de Gençlik Çağım’ şarkısı oldu.

Türk Sanat Müziği eserlerinin başarı ile seslendirildiği konser, sanatçılar ve salondaki davetlilerin İzmir Marşı’nı alkışlar eşliğinde hep birlikte söylemesi ile son buldu.

Konser sonunda sahneye davet edilen Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, Şef Ersin Kaynar’a çiçeğini takdim ederken, saz ve ses sanatçılarını kutladı ve konserlerin devamını diledi.

Sahne sonunda sanatçılar ve yakınları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Konser galeri fotoğrafları yükleniyor…
  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
658 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ