logo

ALTIN NAĞMELER SESLENDİRİLDİ

  • Erdemir Musiki ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Sanatçıları tarafından ‘Altın Nağmeler’ temalı konser düzenlendi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Musiki ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Sanatçıları tarafından ‘Altın Nağmeler’ temalı konser düzenlendi.

17 Ocak salı günü Erdemir Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserin şefliğini Zuhal Yükselen, sunuculuğunu ise Emine Yükselen yaptı. Yoğun ilgi gören konseri; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, ZBEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Erdemir Genel Müdürü N.Aşkın Peker, Erdemir Musiki ve Folklor Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, CHP İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, CHP Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğrul ve sanatseverler izledi.

Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, konserden önce 50 yılını tamamlayan derneğin amaç ve faaliyetlerini özetledi.

Koro ve solo eserlerin ses ve saz sanatçıları tarafından başarı ile seslendirilmesinin ardından plaket töreni düzenlendi. Erdemir Genel Müdürü N. Aşkın Peker, kurumun desteklerine teşekkür eden Şef Zuhal Yükselen’e ve Sunucu Emine Yükselen’e “Cumhuriyet’in 100. yıl vurgusu” ile plaket ve çiçek takdim etti.

Törenin ardından Şef Zuhal Yükselen, protokol ve izleyicileri sahneye davet ederek potpuri tarzındaki son şarkıları izleyicilerle birlikte alkışlar eşliğinde söyledi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
872 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ