logo

ALTINKAR VE İNANOĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

  • Kdz. Ereğli gençlerinden Anadolu Lisesi Mezunu Cenker İnanoğlu ile İstanbul’dan Melek Altınkar evlendi.

İstanbul’dan Kevser & (Merhum Kamil) Altınkar çiftinin kızı Melek Altınkar ile Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ERDEMİR eski yöneticilerinden Zafer & Tülin İnanoğlu çiftinin Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Mezunu Amerika’da yaşayan Cenker İnanoğlu evlendi.

18 Şubat Cumartesi günü İstanbul Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde nezih davetli topluluğunun katılımı ile kıyılan nikahın şahitliklerini Özden Sözer ile Ünver Özsoy yaptı.

Ailelerin misafirleri kapıda karşıladığı Nikah ve Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu’nda devam eden etkinliğine katılanlar arasında; Ord. Prof. Cafer Özkul, Kaptan Pilot Neşet İleri, Erdemir Eski Yöneticilerinden ve Kardemir Eski Genel Müdürü Uğur Yılmaz, Yıldırım Grup Maden Metalürji Grup Başkanı Şevket Erol, Erdemir Mühendislik Danışmanı Ural Durusu, Erdemir eski yöneticileri Nazif Ofluoğlu, Necati Altıntaş, Şansal Erbay, Özkan Doğan, Madrigal Grubu Bateristi Sanlı Akgün, Gazeteci Doğan Gönüllü gibi tanınmış isimler de yer alırken, genç çift ve aileler tebrikleri kabul etti. Damadın kız kardeşi Endüstri Mühendisi Deniz İnanoğlu ise misafirlerle yakında ilgilendi.

Melek & Cenker İnanoğlu çiftinin balayı sonrası mutlu yaşamlarını Amerika Boston’da sürdürecekleri öğrenildi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak, genç çifte mutluluklar ve ailelere hayırlı olmasını dileriz.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1418 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

ALTINKAR VE İNANOĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ” için 1 yorum

  1. Ali Çetin : diyor ki:

    Değerli arkadaşım Zafer Genç çiftleri tebrik eder mutluluklar dilerim sevgi ve selamlar 🌹