logo

AMERİKA İLE TİCARETİN KISA YOLLARI ANLATILDI

  • Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetimi tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kuruluşu olan, TOBB Türkiye Ticaret Merkezi Şikago Ofisi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

23 Ocak Salı günü TSO hizmet binası Yaşar Tetiker Konferans Salonunda TOBB Türkiye Ticaret Merkezi Şikago Ofisi Genel Müdürü Noyan Ciritoğlu’nun sunumları ile gerçekleşen toplantıya; Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Alaplı Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Oktay, Ereğli TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Gül, Ali Özkan, Meclis Üyeleri; Şemsi Durdu, Numan Şen, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Aslan ve çok sayıda firma yetkilisi katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren bilgilendirme toplantısında, Amerika ile ticaret yolları, Türk Ticaret Merkezi Şikago Ofisinin nasıl kullanılabileceği, destekler ve showroom, depo, ofis gibi hizmetlerin işletmeler tarafından kullandırılması konusunda önemli bilgiler verildi.

Paylaşın:
246 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ