logo

AMFİ TİYATRO YAZ ETKİNLİKLERİ İBB KONSERİ İLE SONLANACAK

  • Kdz. Ereğli’de Amfi Tiyatro Yaz Etkinlikleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Türk Sanat Müziği Topluluğunun vereceği konseri ile sona erecek.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Haziran ayından bu yana devam eden Amfi Tiyatro Yaz Etkinlikleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğunun vereceği konseri ile sona erecek.

1 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek Türk Sanat Müziği konserine ilgilinin yoğun olması bekliyor.
Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaz boyunca düzenlenen Yaz Konserlerinin sonuncusu cuma akşamı gerçekleşecek.
Mayıs ayında yenilenen Atatürk Kültür Merkezi Dr. Dündar Güçeri Etkinlik Salonu açılışında sahne alan İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu, bu sefer Amfi Tiyatro’da müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.
Şef Gökhan Karcebaş yönetimindeki İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun sevilen Türk Sanat Müziği nağmeleri seslendireceği harika bir Türk Sanat Müziği konseri 1 Eylül Cuma Saat 21.00’de gerçekleşecek.

ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Bu arada, Kdz. Ereğli Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Amfi Tiyatro’da aynı gece etkinlikler düzenlendi.
Etkinlikler öncesinde vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılırken sahnede ilk olarak Kapalı Oda Grubu Rock Konseri verdi. Ardından Kdz. Ereğli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gösteri ile devam eden etkinlikler Güray Koçak’ın konseri ile son buldu. Etkinliklerde hep birlikte marşlar söylenirken Zafer Bayramı kutlandı.
Etkinlikleri, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Ergün Düzgün, daire müdürleri, bazı meclis üyeleri de takip etti. Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Ergün Düzgün, katılımcılara çiçek ve hediyelerini takdim ederek halkın Zafer Bayramını kutladı.

Paylaşın:
226 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ