logo

ANADOLU’NUN DÖRT BİR YANINDAN TÜRKÜ BAHARI

Kdz. Ereğli Turkuaz Sanat Topluluğu, Türkü Baharı Konserinde Anadolu’nun dört bir yanından, Trakya’dan ve Kıbrıs’tan sevilen türküleri seslendirdi.

Şef Cihangir Bilgin yönetimindeki Kdz. Ereğli Turkuaz Sanat Topluluğu, Türkü Baharı Konseri verdi.

26 Mart Cumartesi Akşamı Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen iki bölümden oluşan konseri Kdz. Ereğli Adliyesi Ağır Ceza Başkanı ve Komisyon Başkanı İsmail Aydın, Cumhuriyet Savcısı Zeynel Abidin Kaplan, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Oğuz Cömert ile Atilla Bulak, ve türkü dostları izledi.

Şef Cihangir Bilgin’in her konsere özgü şiiri ile başlayan konserde, Anadolu’nun dört bir yanından, Trakya’dan ve Kıbrıs’tan sevilen türküler, amatör sanatçılar tarafından alkışlar eşliğinde seslendirildi.

Konserin son bölümünde Karadeniz türkülerini coşku ile seslendiren Şef Cihangir Bilgin, zor koşullarda özveri ile konsere hazırlanan amatör sanatçıları ve orkestra üyelerini kutladı.

Kapanış konuşmasında başta Kdz. Ereğli Belediyesi olmak üzere konsere destekçi kişi ve kurumlara teşekkür eden Bilgin, bir başka konserde buluşmak dileğini ileterek konserde emek veren söz ve saz sanatçıları ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARINI BÜYÜK BOYUTLU GÖRMEK İÇİN İLGİLİ GÖRSELİ TIKLAYINIZ:

.

GALERİ FOTOĞRAFLARINI BÜYÜK BOYUTLU GÖRMEK İÇİN İLGİLİ GÖRSELİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
876 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ