logo

ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

Her yıl mayıs ayının 2. pazar gününde kutlanan Anneler Günü nedeni ile kamu yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile özel kuruluşlar kutlama mesajları yayınlıyor.

Yayın kuruluşumuza ulaşan ve 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü Kutlama Mesajları mesajları şöyle :

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz:

           Yaşamın bütün güzelliklerine layık olan annelerimiz, karşılıksız sevgi, sonsuz bir özveri, sabır ve şefkatin sembolü, hayatımızda hiçbir değerle karşılaştırılamayacak, başımızın tacı, en kutsal varlıklarımızdır.

           Annelik değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur.  Aile yapımızın temel direği, sevgi, hoşgörü, merhamet ve fedakârlığın simgesi, bizleri her daim koruyan gözeten değerli annelerimiz yaşantımızın en güzel ve en özel varlığıdır.

           Varlıkları ile bizlere güç ve güven veren, ülkesini, milletini, devletini seven, yararlı, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmemiz için yılmadan yorulmadan her türlü güçlüğe katlanarak sabırla çabalayan annelerimizin hakkını ne yapsak hiçbir zaman ödeyemeyiz.

           Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin birlik ve bütünlüğü uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerimiz olmak üzere;  bizlere sevgiyi ve sevmeyi öğreten, sabırla geleceğe hazırlayan, sevincimizi, hüznümüzü yüreğinde yaşayan şefkat ve merhamet abidesi tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum.


Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı:

Annelik, insan ve toplum hayatında temel yapı taşlarından biri olarak asırlardır önemini ve değerini korumaktadır. 

Aile hayatının birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir.

Çocukların hayatla aralarında en güçlü bağ, anneleridir. Dünyanın neresinde olursa olsun anne sevgisi alan bir çocuk; kendisi, ailesi ve çevresiyle olumlu ilişkiler geliştirir. 

Toplum olarak birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin en önemli manevi kaynağı annelik duygusu, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir.

Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.

Yaşanabilecek en yüce duygunun sahibi olan annelerimizin yetiştirdiği sağduyulu nesiller; gelişen, barış ve huzurla yaşanacak yarınlarımızın da mimarı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta evlatlarını vatan uğruna Şehit vermiş anneler olmak üzere, annem ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini diliyorum.


“Cennet, annelerin ayakları altındadır.” Ne yaparsak yapalım, haklarını asla ödeyemeyiz.

🌹

Annelerimize, bizleri topluma faydalı, ahlaklı insanlar olarak yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıkları, sevgi ve şefkatin kaynağıdır. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli anneleri başta olmak üzere iyiliğin, şefkatin, merhametin ve sevginin baş mimarları olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.


“Annelerimiz, karşılıksız sevginin ve özverinin en büyük timsalidir. Doğduğumuz andan itibaren yaşamımız boyunca bizler için her türlü fedakarlığa göğüs geren annelerimiz yolumuzun ışığı, başımızın tacıdır. Bu kutsal vazifeyi hiçbir karşılık beklemeden üstlenen annelerimiz için bizim yapmamız gereken şey ise anne sevgisini bir gün değil her gün yaşatmaktır. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin gününü kutluyor, evlatlarını huzur ve mutlulukla yetiştirdikleri bir dünya diliyorum.”


Paylaşın:
1757 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ