logo

“ATATÜRK, BAĞIMSIZLIĞIN VE ULUSAL BİRLİĞİN SİMGESİDİR”

  • CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, “Tarihe ve insanlığa mal olmuş lider kişiliği ile Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığın ve ulusal birliğin simgesidir. ” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

Ünal Demirtaş mesajında şunları ifade etti;

10 Kasım, tüm olanaksızlıklara rağmen emperyalistlere karşı olağanüstü bir mücadele vererek Anadolu’yu işgalden kurtaran, çağdaş ve güçlü bir ülke kuran, yaşama geçirdiği devrimlerle tüm dünyayı kendine hayran bırakan, 20.yüzyılın en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı gündür. 57 yıllık bir ömre sayısız savaşlar, başarılar, zaferler sığdıran ve sonunda da “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’i kuran Atatürk, bir ülkenin kurtarıcısı olmakla yetinmeyip ilkeleri ile Türkiye’nin geleceğini de aydınlatmıştır.

O’NUN İLKE VE DEVRİMLERİ YOL GÖSTERİCİMİZDİR

Aydınlık bir gelecek için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı adımların, onun ilke ve devrimlerin, ne kadar büyük ve önemli adımlar olduğu her geçen gün daha da fazla anlaşılmaktadır. Tarihe ve insanlığa mal olmuş lider kişiliği ile Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığın ve ulusal birliğin simgesidir. Kurtuluşun ve kuruluşun ruhu ile Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmak hayatını bu vatana adayan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk’e karşı en temel görevimizdir. O’nun kuruduğu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Bıraktığı miras da hepimizin geleceğidir. O’nun yolundan ayrılmadan, tek yürek olarak yürümeye ve büyük bir inanç ve azimle aydınlık bir gelecek için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlığımızın mimarı, ebedi Başkomutanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84’üncü yılında büyük bir özlem, rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Paylaşın:
319 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ