logo

ATEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ: HATİCE ATEŞ VEFAT ETTİ!

Kdz. Ereğli’de emekli Bankacı Burhan Ateş’in annesi, 67300 Dergisi İmtiyaz Sahibi ve ERMED Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Ateş’in Babaannesi Hatice Ateş, yaşlılığa bağlı nedenlerle 90 yaşında iken hayatını kaybetti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde emekli Bankacı Burhan Ateş’in annesi, eşi CHP yöneticilerinden Mürşide Ateş’in kayınvalidesi, 67300 Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Ateş’in Babaannesi yaşlılığa bağlı nedenlerle 90 yaşında iken kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Merhume Hatice Ateş’in cenazesinin yarın öğlen vakti Ereğli Orhan Gazi Camisinden (Ortacami)den kaldırılarak, Yalova’da eşi Emekli Trafik Polisi Merhum Cemil Ateş’in yanına defnedileceği öğrenildi.

“BİRLİKTE UĞURLUYORUZ SENİ”

Aykut Ateş, çok sevdiği babaannesini sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla uğurlarken, “Şükürler olsun, çok güzel anıları geride bıraktık babaannem. ‘Bir kere de burada olmayanlar için öpeyim’ derdin beni bu kapıdan uğurlarken…Neredeyse 1,5 aydır vermiş olduğun mücadele sırasında hepsi yanındaydı bu sefer. Birlikte uğurluyoruz seni Cemil dedemin yanına…Nurlar içinde uyu, Allah rahmet eylesin.. ” ifadelerini kullandı.

Haber Hayat Yayıncılık ve ERMED ailesi olarak Allah’tan rahmet, başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaşın:
911 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ