logo

ATEŞ; BAŞKANLAR TOPLANTISINDA PROJELERİ ANLATTI

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aykut Ateş;  Ankara’da gerçekleştirilen ‘UR 2430. Bölge Birleştiren Dinamik Başkanlar Yarı Yıl Toplantısı’na katıldığını bildirdi.

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aykut Ateş; Rotary kulüplerinin ilk 6 aydaki projelerini değerlendirdikleri ve paylaştıkları, UR 2430. Bölge Birleştiren Dinamik Başkanlar Yarıyıl Toplantısı’na; eşi Ülkü Ateş, 28. Grup Kulüplerden Sorumlu Guv. Yard. Rtn. Muhittin Dikmen ve eşi Tunay Dikmen ile birlikte katıldıklarını bildirdi.

KULÜPLER PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Ateş, 11 Ocak 2020 tarihinde Ankara Sheraton Otel’de farklı şehirlerden 70 kulübün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2019-2020 döneminin ilk 6 ayı içerisinde kendi bölgelerinde gerçekleştirdikleri projeleri içeren bir sunum yaptığını ifade etti.

FARKLI PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ateş, özellikle halkla ilişkiler çalışmaları ve sosyal medyadaki yapılan çalışmalardan dolayı övgü dolu sözler aldıklarını söyleyerek; Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak Haziran sonuna kadar bölgede farklı projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Ateş, sözlerinin sonunda ise Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak Temmuz ayından bu yana Uluslarası Kısa Dönem Yaz Kampı, Baba Çocuk Kampı, Fotoğraftaki Kahramanlar Projesi, Down Sendromlu Çocuklar için sınıf tefrişatı, İsmet İnönü Ortaokulu ve Bilim Sanat Merkezinde Akıl Oyunları Sınıfı, “Geleceke Nefes” Fidan Dikimi Projesi ile birlikte Aralık ayı içerisinde Organ Bağışı Farkındalık Eğitimi ve Meme Kanseri Erken Tanı Seminerlerini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Paylaşın:
817 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ