logo

AYSUN İLE YASİN YAZICI’YA MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ!..

Alaplı eşrafından Yaman ailesinin kızı Aysun ile Yazıcı ailesinin oğlu Yasin, muhteşem bir nikah/düğün töreni ile evliliğe adım attı.

Kdz. Ereğli ve Alaplı’da otomotiv sektöründe yatırımları olan Özerler Şirketler Grubu kurucusu Özer Yazıcı’nın torunu, önceki dönem Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ile Sevilay Yazıcı çiftinin oğlu İş İnsanı Yasin Yazıcı ile Alaplı eşrafından Bagiye&Ayhan Yaman çiftinin kızı Aysun Yazıcı ( Yaman) muhteşem bir nikah /düğün töreni ile evlendi.

2 Ekim Cumartesi gecesi Büyük Anadolu Ereğli Otelinde gerçekleşen törene pandemi önlemleri nedeni ile sınırlı sayıda davetli katıldı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın kıydığı nikahın şahitliklerini ; DEİK Başkanı ve Müsiad Önceki dönem Genel Başkanlarından Nail Olpak, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Renault Mais Bölge Koordinatörü Bay Bora Bulunmaz, Anadolu Isuzu Yöneticilerinden Yusuf Teoman-Murat Küçük, Ak Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekillerinden Faruk Çaturoğlu, Ak parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Tekder Genel Başkanı Murat Çatalçam, Müsiad Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Abdulkadir Çınar, Alaplı İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak yaptılar. Çiftin evlilik cüzdanını Nail Olpak mutluluk dilekleri ile genç çifte teslim etti.

Pasta kesimi, takı töreni gibi geleneklerin yerine getirildiği düğünde, birbirinden şık bay ve bayanlardan oluşan aile üyeleri ile davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik ve oyun havaları eşliğinde eğlendi.

Haber Hayat Yayıncılık olarak ailesi olarak, Aysun&Yasin Yazıcı çiftine bir ömür boyu mutluluklar, ailelerine hayırlı olmasını dileriz.

Paylaşın:
2417 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ