logo

AZMAN: “BİZDE SIKINTI OLMAZ!”

  • Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, hafta sonunda yapılacak kooperatif genel kurul seçimlerinde mevcut yönetim olarak devam edeceklerine inandığını ifade ederek, “Bizde sıkıntı olmaz, Ereğli’de hepimiz kardeşiz. Seçimlerde aday çıkabilir. Biz yönetim olarak kendimizden ve arkadaşlarımızdan eminiz” diye konuştu.

Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu 4 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kooperatifin Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve tekrar yönetime aday olan Mehmet Azman, gazetemizden Doğan Gönüllü’nün “Genel Kurul seçimleri ile ilgili açıklama yapacakmısınız?” sorusu üzerine kısa konuştu. Sürecin devam ettiğini hatırlatan Azman, “Bildiğiniz gibi bölgede tecrübeli bir yönetici olarak uzun yıllardır görev yapıyorum. Genel Merkezimizde de görevlerim var. Dolayısı ile mevzuatı ve üye yapısını iyi biliyorum. Üyelerimizin hak ve menfaati için gereken tüm kolaylıkları dün olduğu gibi bugün ve yarın da yapmaya devam edeceğiz. “dedi.

“415 MİLYON LİRALIK KREDİ HACMİNE ULAŞTIK”

Ereğli Kooperatifi olarak kredi hacimlerinin yükseltildiğini ifade eden Başkan Azman, Tüm Türkiye’de 500 milyon liralık kredi hacmini sadece büyük illerin kooperatiflerinin geçtiğini açıklayarak “Biz de titiz ve yoğun çalışmalar sonucunda 415 milyon liralık hacme ulaştık. Kredi alan üyelerimiz işlerini büyüttüler, istihdama ve ekonomiye katkıları oldu. Üyelerimizin güvenini boşa çıkartmadık. Bundan sonra da şartları uyan tüm üyelerimize eşit mesafede olmaya devem edeceğiz. Emeği geçenlere üyelerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

“KENDİMİZDEN EMİNİZ”

Azman ayrıca, hafta sonunda yapılacak kooperatif genel kurul seçimlerinde mevcut yönetim olarak devam edeceklerine inandıklarını ifade ederek 4 Şubat’ta yapılacak genel kurulda asayiş yönünden de herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşündüğünü belirtti ve “Bizde sıkıntı olmaz, Ereğli’de hepimiz kardeşiz. Seçimlerde aday çıkabilir. Biz yönetim olarak kendimizden ve arkadaşlarımızdan eminiz. Kimseyi zora sokan açıklamalar şu aşamada yapmak istemiyoruz. Mevzuatın öngördüğü ve teamüllere uygun şekilde seçimler yapılır. Yani bizde sıkıntı yok!” diye konuştu.

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 4 Şubat 2023 Cumartesi günü Sevgi Barış Dostluk Belediye Düğün Salonunda yapılacak.


Paylaşın:
921 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

AZMAN: “BİZDE SIKINTI OLMAZ!”” için 1 yorum

  1. Ufuk zaim : diyor ki:

    El kaldırıp oylama yapmak nedir? O olay taa eskiden ilkokullarda sınıf başkanı seçilirken yapılıyordu. Kapalı oylama yapabilseniz bakın kimler kimleri istemiyor rakamlardan bilirdiniz. Ama yok illa ki el kalkacak ki, seçim sonrası kimler hizmetlerden mahrum edilecek tespit etmek lazım değil mi? Rezil bir uygulama. Hiç de demokrasi ile bağdaşmıyor!