logo

BABACAN: “EKONOMİ ORTAK AKIL VE BİLİMLE YÖNETİLMELİDİR”

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA PARTİSİ) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kdz. Ereğli programında ülke sorunlarının kötü yönetimden kaynaklandığını savunarak, “Ekonomi ortak akıl ve bilimle yönetilmelidir” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA PARTİSİ) Genel Başkanı Ali Babacan partisinin Kdz. Ereğli programında konuştu. 22 Eylül Çarşamba günü Keleşler Otel’de düzenlenen toplantı, İlçe Başkanı Handan Aktimur ve İl Başkanı Fatih Keleş’in selamlama konuşmaları ile başladı.

Programa Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu ile STK ve iş dünyası temsilcileri katılım sağladı.

HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

Konuşmasında Ülke çapında teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve seçimlere hazır olduklarını ifade eden Babacan, “eylem planlarımız hazır” dedi. Konuşmasında sorunların temelinde iyi yönetilememe olduğunu savunan Genel Başkan Babacan, Cumhurbaşkanlığı sisteminin sorunlara çözüm üretemediğini söyledi. Hükümetin ekonomi politikalarını sık sık eleştiren Babacan, enflasyon ve döviz kurunun yüksekliğini değerlendirerek, “Ekonomi ortak akıl ve bilimle yönetilmelidir” dedi. babacan sözlerinin sonunda “Topyekûn siyasi irade değişikliği olmadıkça sorunlar düzelmez. diye konuştu.

Toplantının basına kapalı bölümünde katılımcıların sorularını tek tek cevaplandıran Babacan, Şehit madenci yakınlarının forma hediyesini kabul ederek sorunları ile ilgili dosyayı teslim aldı.

Paylaşın:
584 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ