logo

BABALAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI…

  • Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeni ile kamu, siyasi parti ve stk yöneticileri mesaj yayınlıyorlar.

Yayın kuruluşumuza ulaşan Babalar Günü kutlama mesajları şöyle :

ZONGULDAK VALİSİ MUSTAFA TUTULMAZ :

      Varlığı, duruşu ve cömertliğinden her zaman güç ve kuvvet aldığımız, zorda ve darda kaldığımız anlarda hep yanımızda bulduğumuz, şefkat, özveri, fedakarlık ve sabır timsali babalarımız en değerli varlıklarımızdır

      Hak ve emeklerini ne yapsak ödeyemeyeceğimiz, ulu bir çınar ağacı gibi gölgesinde Umut ve huzur bulduğumuz, kendimizi güvende hissettiğimiz, geleceğimizi şekillendiren, yaşantımıza büyük bir zenginlik, anlam ve değer katan, topluma yararlı, kişilikli bireyler olmamızda büyük emek ve katkısı olan, bizleri her daim koruyan, gözeten babalarımıza çok şey borçluyuz.

       Tecrübeleri ile bizlere yol gösteren, ışık olan, bizleri yaşama hazırlarken her türlü zorluğa katlanan annelerimizi, babalarımızı, Aile büyüklerimizi  hiçbir zaman yalnız bırakmamalı, üzmemeli, hatırlamalı, sevgi ve saygıyla yaklaşarak her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

        Bu anlamlı günde;  yaşamlarını annesiz, babasız sürdüren yetim yavrularımıza sahip çıkılmasının, onlara bu eksikliğin hissettirilmemesinin, sıcak, içten ve şefkatle yaklaşılmasının çok  önemli olduğunu da ifade etmek istiyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin bekası, bölünmez bütünlüğü uğrunda mücadele ederken hayatını kaybeden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın babalar gününü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum.


KDZ. EREĞLİ KAYMAKAMI MEHMET YAPICI

Aile, toplumun çekirdeğini oluşturan ve millet olarak bizi biz yapan değerlerin başında gelmektedir. Yaşamın her anında varlığıyla evlatlarının destekçisi olan ve bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz babalarımız ailemizin temel direğidir.

Çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştiren babalarımız aynı zamanda aile olabilmenin vazgeçilmez unsuru olan sevgi, saygı, sorumluluk gibi manevi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında da büyük bir rol üstlenmektedirler.

Babalarımıza minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan Babalar Günü’nde, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatan toprağı ve bayrak uğruna feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, ömrünü ailesinin mutluluğuna adayan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum.


KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HALİL POSBIYIK:

Çocuklarına, ailesine şefkatle, sevgiyle güç veren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Onlara sağlıklı uzun ömürler, aramızdan ayrılan babalarımıza rahmet diliyorum.


GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN DEMİRTAŞ:

Sırtımızı dayadığımız bir çınar misali; hayatımızın her anına güç ve anlam katan, evlatlarının geleceği için seferber olan tüm babalarımızın #BabalarGünü’nü tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları, büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum.


Paylaşın:
5901 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ