logo

BABALAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI…

20 Haziran 2021 Pazar günü kutlanacak Babalar Günü nedeni ile yazılı protokol üyeleri yazılı mesaj yayınladılar.

Yayın kuruluşumuza ulaşan Babalar Günü mesajları şöyle :

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz:

“Yaşamları boyunca varlığından güç aldığımız, fedakârlık, şefkat, özveri timsali, ailemizin temel direği, hayatımıza büyük bir değer ve anlam katan, bizleri her daim koruyan, kollayan, gözeten, bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur ve güven bulduğumuz babalarımız en değerli varlıklarımızdır. Üzerimizde çok büyük hak ve emekleri olan, tecrübeleriyle, bilgi ve birikimleriyle yaşanmışlıklarıyla bizlere iyiyi, güzeli, doğruyu göstererek yaşama hazırlayan annelerimizi, babalarımızı ve aile büyüklerimizi sadece bu özel günlerde değil her zaman hatırlamalı, hep yanlarında olmalı, sevgi ve saygı ile yaklaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğrunda mücadele ederken hayatını kaybeden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın “Babalar Günü’nü” en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun bir yaşam diliyorum.”


Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu :

“Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yaşamın her anında varlığıyla evlatlarının desteği, çocuklarını geleceğe hazırlamada annelerin en büyük dayanağı olan babalar, aile kurumunun temel direğidir. Bizler, hayatın her döneminde bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz. İnancımız ve kültürümüzün de bir gereği olarak onlara hürmette kusur etmeden ailemiz için ortaya koyduğu her türlü çabasında babalarımızın yanında olmalıyız. Çünkü onlar, hem varlığımızın nedeni hem de hayat boyu yanımızdaki en büyük desteğimizdir.

Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum Başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden azız şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”


Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt

“Yaşamları boyunca, kendilerini adadıkları aile fertlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için canla başla çalışmalarının yanı sıra çocuklarına karşı gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini sağlayan ve onları geleceğe hazırlayan babalar; toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir.

Baba; ailesini gözetir, korur, çekip çevirir, hanımına yoldaş, çocuklarına arkadaş olur. Ana gibi, baba da aile için, dolayısıyla toplum için hayati bir önem taşır. Bir babayı, bir anneyi sadece bir güne sığdıramayız; onlara senede sadece bir gün ‘iyi ki varsın’ diyemeyiz, her gün onlara ne kadar değerli olduklarını göstermeliyiz. Sabırlarıyla, sevgileriyle ve emekleriyle bizlere öğrettikleri her şey için minnettar olduğumuz babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Ancak, yaptığımız faydalı ve güzel işlerle onların gönüllerini hoş tutabilir, hayır dualarını alabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm aile fertlerini güven bağı ile birbirine bağlayan, aile ve toplum hayatının omurgasını oluşturan, başta değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


Paylaşın:
1726 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ