logo

BABALAR GÜNÜ, MESAJLARLA KUTLANIYOR

  • Haziran Ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeni ile kamu yöneticiler, siyasiler ve değişik çevreler yazılı mesaj yayınlıyor.

Yayın kuruluşumuza ulaşan ve 18 Haziran Pazar günü kutlanacak ‘Babalar Günü’ mesajları şöyle :

ZONGULDAK VALİSİ MUSTAFA TUTULMAZ :

Varlıkları ile arkamızda bir dağ gibi duran, bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur ve güven bulduğumuz, yaşamları boyunca bizleri koruyan gözeten, ailemizin bir arada olmasında eşsiz bir rol üstlenen babalarımız önemli ve kutsal değerimizdir.

Yaşantımızda büyük bir değer ve anlam ifade eden, üzerimizde çok büyük emekleri olan, hüznümüzü, sevincimizi bizlerle yaşayan, hisseden, her zaman iyiyi, güzeli, ve doğruyu göstererek  ülkesine, milletine yararlı bireyler olmamız için çabalayan, yaşama hazırlayan, rol modelimiz, ışık ve ilham kaynağımız sevgi, fedakarlık, hoşgörü ve sabır sembolü değerli babalarımıza çok şey borçluyuz.

Ailemizin temeli annemiz, babamız ve büyüklerimizin her zaman yanında olmalı, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeli, o güzel yüzlerinin hep gülmesini ve mutlu olmalarını sağlamalıyız.

Bizleri mutlu eden bugün de ve her daim yaşamlarını baba sevgisi ve varlığından yoksun şekilde sürdürmek durumunda kalan yetimlerimize sahip çıkılması, şefkatle yaklaşılması, mutlu olmaları yönünde gayret gösterilmesinin duyarlı  ve anlamlı bir yaklaşım olacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğrunda mücadele ederken can veren aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin  babaları olmak üzere tüm  babalarımızın “Babalar Günü” nü en içten  duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu güzel bir yaşam diliyorum.


KDZ. EREĞLİ KAYMAKAMI MEHMET YAPICI:

Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geleceğe güvenle bakabilmenin en önemli unsuru güçlü aile yapısına sahip olmaktır. Bugünün çocukları ve gençleri, yarınlarımızın mimarları olacaklardır. Onların en iyi koşullarda sevgiyle yetişmeleri en başta ailelerin ardından toplumumuzun ve ülkemizin geleceğinin biçimlenmesinde önem arz etmektedir. Sağlıklı bir toplumun oluşmasında anneler kadar babalarımızın da sorumluluğu ve katkıları bulunmaktadır.

Bu duygularla, başta büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.


Paylaşın:
245 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ