logo

BAHÇEŞEHİR KAMPÜS MÜDÜRÜ, BAŞKANLARA PROJELERİYLE GİTTİ

  • Bahçeşehir Koleji(BK) Kdz.Ereğli Kampüs Müdürü Yeliz Ulukaya Sözer, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Alaplı belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve yeni projelerini paylaştı.

BK Yönetiminde verilen bilgiye göre; 15 Ekim Salı günü nezaket amaçlı gerçekleşen ilk ziyarette, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, Bahçeşehir Kolejinin de Kdz. Ereğli için önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

POSBIYIK İLE SAMİMİ GÖRÜŞME

Samimi ortamda gerçekleşen ziyareti özetleyen Ulukaya Sözer, “Eğitim ve kültür alanında Kdz. Ereğli’nin diğer ilçelerden her daim bir adım önde olduğunu, bizzat tanışık olduğu BEUK Başkanı Sayın Enver Yücel’in, Bahçeşehir Okullarının ve Bahçeşehir Üniversitesinin de ülkemizin geleceğine büyük bir değer kattığını ifade eden Sayın Posbıyık, Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsünün de ilçemiz eğitimine değer kattığını, okulun başarılarıyla gurur duyduğunu ifade etti. Ereğli Belediyemiz ile daha sıkı işbirliği yapacağız.” dedi.

TEKİN’E ZİYARET

Ardından Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’le görüşen Ulukaya Sözer, “Sayın Tekin nezdinde belediye ile karşılıklı iyi ilişkilerde olmanın önemi konusunda Başkan Tekin’le mutabakatımızı pekiştirdik. Ziyaretten memnun olan Sayın Tekin, okulumuzun akademik başarılarının yanında sosyokültürel başarılarıyla da öncü olmasının ilçeye sağladığı faydaları ve ileriye yönelik projelerimizi görüştük” dedi.

ULUKAYA SÖZER, BAŞKANLARDAN ‘EĞİTİME DESTEK’ SÖZÜ ALDI

Ziyaretleri değerlendiren Kampüs Müdürü Sözer, “Eğitimin öncüsü ve eğitimde fark yaratan Bahçeşehir Koleji olarak akademik, sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı Sayın Belediye Başkanlarına aktararak bölgemiz öğrencilerine değer katacak projelerle ilgili karşılıklı paylaşımda bulunduk. Ziyaretlerden memnuniyetini ifade eden sayın başkanlar da belediye olarak her türlü eğitim faaliyetlerinde destek olacaklarını belirttiler. Kendilerine teşekkürlerimi sundum.” dedi.

Okulun Akademik ve sosyokültürel başarı çıtasını daha da yükseltmek hedefi ile görevini sürdüren Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli Kampüs Müdürü Yeliz Ulukaya Sözer’in, protokol ve paylaşım ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor.

Paylaşın:
208 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ