logo

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

  • Alaplı Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli Kampüs Müdürlüğü görevine Okulun Lise Müdürü Yeliz Ulukaya Sözer atandı.

Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü, Alaplı Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüs Müdürlüğüne atanan Yeliz Ulukaya Sözer’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 1 Temmuz itibarı ile Kampüs Müdürlüğü görevine başlayan Ulukaya Sözer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bahçeşehir Kolejinin bölgemizde kurulduğu 2017 yılından bu güne kadar öğretmen ve yönetici olarak okulda görev yaptığını belirtti.

“GENEL MÜDÜRLÜK OKULU OLARAK BAYRAĞI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ”

Yeni-eğitim öğretim yılında alınan karar gereği Kdz. Ereğli Kampüsü Bahçeşehir Koleji’nin Genel Müdürlük okulu olarak faaliyet göstereceğini açıklayan Ulukaya Sözer, “Bölgemizde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi ile eğitimde yıllardır fark yaratarak, kurumsal güçlü yapımızla, yönetim ekibimiz, alanında uzman akademik kadromuz ve öğrencilerimizle birlikte akademik ve sosyokültürel alanlarda elde ettiğimiz başarılarımızı marka gücümüzle birlikte daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz.” dedi. 

.

 BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTELERİNDE BURS İMKANI

Yeni dönemle ilgili süreçler ve hedeflerle ilgili Gönüllü’ye bilgi veren Ulukaya Sözer şöyle konuştu :

“Bahçeşehir Kolejleri Kurulduğu 1994 yılından bu yana özgün eğitim modelleriyle Türkiye’ye yenilikçi eğitime 30 yıldır öncülük eden Kurucumuz Sayın Enver Yücel’in de işaret ettiği gibi ‘Bahçeşehir Koleji olarak temel bilimler, yabancı dil öğretimi, spor ve sanat çalışmaları ile öğrencilerimizin gelişimini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.’ Bizler de Bahçeşehir Koleji olarak; ülkemizi geleceğe başarıyla taşıyacak yüzbinlerce öğrenci yetiştirmek ve eğitimde fark yaratmak için çalışacağız. Ayrıca, eğitimde bir dünya markası olarak, lise mezunlarına özel burs imkanlarıyla da Türkiye’deki Bahçeşehir Üniversitesi ve Yurt dışında 6 ülkede bulunan Bahçeşehir Üniversitelerinde de sunduğu burslu eğitim imkanlarıyla da öğrencilerimize eğitimde öncülük etmektedir.

LGS VE YKS BAŞARILARI GURURLANDIRDI

Yerelde ise Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli Kampüsü olarak, öğrencilerimize sunduğumuz çift diploma imkanı ile yurt dışı üniversite kapılarını öğrencilerimize açarken, YKS ve LGS’de de Türkiye çapında büyük başarılar elde ettik. Bu yıl da LGS ve YKS’de öğrencilerimizin elde ettiği başarılar bizleri bir kez daha gururlandırmıştır. Bu vesile ile başarı gösteren sevgili öğrencilerimizi, kıymetli velilerimizi ve değerli öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bölgemizdeki Lise aday öğrencilerimize Fen ve Anadolu Lisemizde LGS yüzdelik dilimlerine göre burslu eğitim imkanları sunarak, eğitimi gelecek nesillere taşımaya devam ediyoruz.”

Paylaşın:
931 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ