logo

BAKAN KASAPOĞLU GÜLÜÇ’TE GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Zonguldak ziyaretlerinin ardından Ereğli ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunurken, Gülüç Beldesinde gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Zonguldak ziyaretlerinin ardından programlar kapsamında Ereğli ilçesine geldi. Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ve AK Partililer tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu esnaf ziyaretlerine ilk olarak taksi durağı ile başladı. Bakan Kasapoğlu daha sonra ilçede esnaf ziyaretini sürdürürken, cadde üzerinde lokantadan çay teklifi yapan vatandaşların teklifini kırmayarak içeri girdi ve bir süre sohbet etti. Bakan Kasapoğlu daha sonra ilçede Paravolley sporcusunu da evinde ziyaret ettikten sonra protokol ile akşam yemeğine geçti.

BAŞKAN DEMİRTAŞ KARŞILADI

Heyet daha sonra Gülüç Beldesine geçti. Bakan Kasapoğlu’nu Gülüç Belediyesi Sosyal Tesislerinde ağırlayan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise ziyaret fotoğraflarını, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu Gülüç Belediyesi Sosyal Tesis’imizde ağırlayarak hem gençlerimizle hasbihal ettik hem de projelerimizle ilgili iştişarelerde bulunduk. Kıymetli Bakanımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” notu ile paylaştı.

Paylaşın:
411 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ