logo

BAKAN TUNÇ’TAN SEZER’E YENİ DÖNEM DESTEĞİ 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kdz. Ereğli’de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve AK Parti teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Tunç, toplantıdaki konuşmasında; “31 Mart’tan sonra Ereğlili hemşehrilerimizin kararıyla Ereğli’de inşallah İbrahim Sezer ile beraber yeni bir dönem başlayacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Zonguldak’ta ilk olarak Alaplı ilçesini ziyaret etti. Ardından Kdz. Ereğli ilçesine gelen Bakan Tunç, ilk olarak Kdz. Ereğli Adalet Sarayı’nı ziyaret ederek yargı mensupları ve personel ile bir araya geldi. 

Bakan Tunç, daha sonra Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve AK Parti teşkilat mensupları ile bir araya geldi. 

Bakan Tunç’a toplantıda; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer de eşlik etti. 

SEZER: “31 MART’TA BU BELEDİYEYİ ALACAĞIZ”

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer, Bakan Tunç’un ilçeye gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Bizlere destek veriyorsunuz güç veriyorsunuz. Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni 31 Mart akşamı güçlü bir şekilde AK Partili belediye yapacağız. Bu güçlü kadroya çok güveniyorum, inanıyorum. Güçlü, tecrübeli, kudretli bir teşkilatımız var. Bu kadro ile bu belediyeyi almamak için hiçbir sebep yok. Hep beraber, bir, güçlü olacağız ve bu belediyeyi alacağız. 1 Nisan sabahının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ereğli’de güçlü bir kadro ile hizmet edeceğiz. Bugüne kadar yapılmayanları yapacağız. Ereğli’de AK Partili Belediyeciliği yapacağız.”diye konuştu. 

AVCI: “KDZ. EREĞLİ’Yİ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, konuşmasında Karadeniz Ereğli’yi AK Partili belediyeler arasına katmak istediklerini belirterek, “Bakanımız ile gurur duyuyoruz. Kendi bölgemiz insanının bakan olması maddi manevi güç katacaktır. Biz AK Parti hükümeti olarak 22 yıldır iktidarız, her geçen seçimde daha büyüyen bir zaferle gidiyoruz. AK Parti belediyeciliği bir marka olmuştur. Zonguldak olarak hükümet nezdinde aldığımız çok kıymetli yatırımlar var. Kdz. Ereğlimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Biz biliyoruz ki ülke kalkınması öncelikle yerelden başlar. Ereğli, Cumhurbaşkanımıza yüzde 50’den fazla destek veriyor. 31 Mart seçimlerinde de bu başarıyı taçlandıracağız diye düşünüyorum.”dedi.

BOZKURT: “EREĞLİ’NİN BÜYÜMEYE, GELİŞMEYE İHTİYACI VAR”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da temel hedeflerinin 31 Mart akşamında tüm belediyeleri AK belediyecilik ile buluşturmak olduğunu dile getirdi ve “1994, 2014, 2019, 2023 yılları arasında Ereğli’ye hiçbir şey verilmedi, hiçbir hizmet yapılmadı. Hepsini görüyorsunuz, Ereğli’nin gelişmeye, büyümeye ihtiyacı var. Bugün belediye başkan adayı olarak karşımızda bulunan İbrahim Sezer’e tam destek diyoruz. İnşallah belediye seçimlerini aldığımız andan itibaren gerçekten çok güzel, ayağa basan projeler, öyle tabelaya yansıyıp da bekleyen projeler değil hayata geçecek projeler Ereğli’yi bekliyor. Kandilli, Ormanlı, Gülüç ve Ereğli’de 31 Mart akşamı AK belediyecilik olacaktır”ifadelerine yer verdi. 

BAKAN TUNÇ: “EREĞLİ ZAMAN KAYBEDİYOR”

Toplantıda son sözü alan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ereğli’de seçim heyecanını gördüğünü söyleyerek, “Karadeniz Ereğli, Batı Karadeniz’in incisi, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden bir tanesi, demir çeliğin başkenti, enerjinin başkentinden vazgeçmeyen Zonguldak’ımızın en büyük ilçesi. Bugün Ereğli’de olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ereğli’de bir heyecan var, Ereğli’yi 31 Mart heyecanı sarmış. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde belediyecilik noktasında, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor. Bu zaman kaybedişinin artık son günü de 31 Mart olacak. 31 Mart’tan sonra Ereğlili hemşehrilerimizin kararıyla Ereğli’de inşallah İbrahim Sezer ile beraber yeni bir dönem başlayacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”görüşlerine yer verdi.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Bakan Tunç, Öğretmenevi’ndeki toplantının ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaparak işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledi. Esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Tunç, 31 Mart seçimlerinde AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer’e destek istedi. 

Paylaşın:
419 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ