logo

BAKAN YERLİKAYA, EREĞLİ’DE SEL MAĞDURLARINI ZİYARET ETTİ

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Zonguldak Bölgesi sel mağdurları ziyaretleri kapsamında Ereğli’nin bazı mahalle ve köylerinde ziyaretlerde bulundu, destek mesajı verdi. Bakan Yerlikaya’nın ziyaretlerine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da eşlik etti.

Bakan Yerlikaya’nın ziyareti sonrası çalışmaları paylaşan Ak parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, “Yaşanan sel afeti ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelen İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya ile birlikte incelemelerimize devam ediyoruz. Kdz. Ereğli ilçe merkezimiz, Topçalı, Hamzafakıhlı, Bölücek Mahalleleri ve Yaraşlı Yörük köylerimizi ziyaret ettik. Devletimiz tüm kurumlarıyla selin hasarlarını hem fiziki hem sosyal boyutuyla kısa sürede ortadan kaldırılacaktır.” dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise temasları şöyle paylaştı :

“İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Gülüç Örencik, Topçalı, Bölücek ve Hamzafakılı Mahalleleri ile Yaraşlıyörük Köyü’ndeki kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldi, taleplerini dinledi. Zarar tespit çalışmalarının hızla tamamlanacağını söyledi. Geçmiş olsun dileklerini sundu. Sel ve su baskınlarının yol açtığı hasarlar her geçen saat azalıyor. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla görevinin başında, Milletimizin yanında…”

Paylaşın:
283 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ