logo

BALBALOĞLU, AKŞENER’DEN SELAM GETİRDİ

  • İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’den selam getirdiğini kaydetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Temmuz Salı günü Ankara’da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin Karadeniz Bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya partinin Kdz. Ereğli İlçe Başkanı olarak katılan Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Çok verimli geçen toplantıda, Karadeniz Ereğli Teşkilatımız ve çalışmalarımız hakkında Genel Başkanımızı ve katılımcıları bilgilendirdim. Aynı zamanda yaklaşan seçimlere yönelik Genel Merkez yöneticilerimiz tarafından düzenlemelerle ilgili bilgilendirildik, değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Genel Başkan Akşener’le ikili görüşme imkanı bulduğunu ifade eden Balbaloğlu, “Sayın Genel Başkanımızın tüm Karadeniz Ereğli halkına selamlarını getirdim. Çok olumu bir havada gerçekleşen toplantımızın milletimize hayırlar-uğurlar getirmesini diliyorum” dedi.

Paylaşın:
740 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ