logo

BALBALOĞLU, AKŞENER’İN İFTAR SOFRASINDA…

  • İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen ‘2023 Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katılım sağladığını ve iftar masasında birlikte olduklarını açıkladı.

Seçime yönelik yoğun çalışmaları ile dikkat çeken Balbaloğlu, söz konusu toplantıya Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı olarak katılmaktan onur duyduğunu ifade ederek yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“ATO Congresium” Merkezinde, Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan, Merhum Sanatçı Neşet Ertaş’ın, “Gönül Dağı” Türküsü ile açılan muhteşem törende, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur!” sözlerine vurgu yaparken, “Ergenekon’dan yola çıkan Bozkurtlar, Anadolu’yu yurt yapan, çağ açan Alparslan’ın  mirasçıları, İstanbul’da çağ kapatıp, tarih yazan Fatih’in torunları, Samsun’da ezberleri bozan 7 düvele başkaldıran Mustafa Kemal’in çocukları. Türkiye’nin iyi ve cesur evlatları” ifadeleri ile başladığı konuşmasında, “Kahrolsun İstibdat, Yaşasın Hürriyet” dedi.

AKŞENER: “MİLLETİN SESİ OLAN İYİ’LER DE VAR”

Bugün, Türkiye’de, bize geçmişimizi unutturmak isteyenlerin olduğunu savunan Sayın Liderimiz Meral Akşener, “tarihimizi küçümseyerek, kendini büyütmek isteyenler var. Ne yazık ki Türkiye’de, kerim Devlet anlayışımızı yok edenler var. Kadim geleneklerimizi, örfümüzü, töremizi çiğneyenler var. Cumhuriyet Değerlerimizi yok sayanlar var. Ancak yine de, tüm bunlara rağmen, bugün Türkiye’de hakkı savunan, Hakikati söyleyen, milletin sesi olan İYİ’ler de var” sözleriyle, çıktığımız yolun kutsallığını bir kez daha ortaya koydu; milletimize de “İYİ’ler oldukça endişelenmemeleri” savunmasında bulundu.

Böylesine gurur verici bir toplantıda ekibimizle birlikte Zonguldak’ı temsil etmekten bir kez daha büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum.

“ZONGULDAK YİNE BİR İLK’İ BAŞARACAKTIR

Şunu bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ardından 15 Mayıs 2023’de Türkiye’nin üzerine yeni bir güneş doğacaktır. Ülkede doğacak güneş, Zonguldak’ımızda da yaratacağı aydınlıkla birlikte yüreklerimizi ısıtacak. Çünkü 14 Mayıs’ın ardından bir şey değişecek, her şey değişecek!

Türkiye Cumhuriyeti’nin ‘İlk Vilayeti’, ‘Emeğin Başkenti’, ‘Madenci Şehri’, ‘Kömür’ü, ‘Demir’i ile ülke ekonomisine can veren Zonguldak, Türkiye’nin ikinci yüzyılına giden yolda yine bir ‘ilk’i başaracaktır.

Bu mutlu ve gururlu günün akşamında da, Sayın Liderimiz Akşener’in katılımıyla iftarımızı birlikte yaparak tamamladık.”

.

HABERLE İLGİLİ GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ:

https://www.youtube.com/live/z6KQo4-Vh_E?feature=share

Paylaşın:
447 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ