logo

BALBALOĞLU; “AYDINLIK, EŞİTLİKÇİ YARINLAR” DİLEDİ

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu 1 Mayıs işçi bayramı mesajında, “Haksızlığın, eşitsizliğin ve adaletsizliğin önlenmesinin yasalarca güvence altına alındığı emeğin sömürülmediği aydınlık, eşitlikçi yarınlar diliyoruz.” dedi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu 1 Mayıs işçi bayramını kutladı.

Yazılı mesajında İşçi Bayramının Koronavirüs tedbirleri kapsamında coşku ile kutlanamadığına dikkat çeken Balbaloğlu, “İçinde bulunduğumuz tüm dünyayı etkileyen küresel salgın süresince üretmenin, emeğin ve emekçinin değerinin ne kadar önemli olduğunu birkez daha anladık .” dedi.

Balbaloğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bugün ülkemizde işçi haklarının, çalışma güvenliğinin,işçi sağlığının, sendikalaşmanın grev hakkının istenilen düzeyde olmadığını günün önemi dahilinde bir kez daha haykırıyoruz. Haksızlığın, eşitsizliğin ve adaletsizliğin önlenmesinin yasalarca güvence altına alındığı emeğin sömürülmediği aydınlık, eşitlikçi yarınlar diliyoruz . Fabrikalarda sağlık tehlikesine rağmen iş durmasın diye çalışmakta olan tüm işçilerimizin, sağlık çalışanlarımızın, hizmet sektöründeki tüm işçilerimizin, evlerine ekmek götürmek için alın teriyle çalışan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum.

Paylaşın:
998 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ