logo

BALBALOĞLU “BU VATAN BİZLERE ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN EMANETİDİR”

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Balbaloğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ziyaretinde “Bu vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Onların gösterdiği fedakârlıklar sayesinde huzur içerisinde yaşıyor ve geleceğe güven ile bakabiliyoruz. ” dedi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri “Gaziler Günü” kutlaması kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz.Ereğli Şubesini ziyaret etti.

22 Eylül 2020 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, gazilerimize şükranlarını sunan İyi Parti heyeti, onların anıları dinleyip, geleceğe dair ve gençlikten beklentileri üzerinde sohbet etti.

“ONLARIN SAYESİNDE…”

Ziyarette söz alan Başkan Balbaloğlu “Bu vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Onların gösterdiği fedakârlıklar sayesinde huzur içerisinde yaşıyor ve geleceğe güven ile bakabiliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bu onurlu mertebeye erişmiş gazilerimize ise sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.” diye konuştu. Başkan Temel Yılmaz’da ziyaretten ve hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti teşekkürle ifade etti.

Anlamlı ziyaret sonrası, yönetim kurulu adına kısa bir açıklama yapan Balbaloğlu “Dernek başkanımız Sayın Temel Şahin başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan gazi ve yakınlarına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Paylaşın:
732 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ