logo

BALBALOĞLU COŞKULU: “İNANCIMIZ KAT BE KAT ARTTI”

  • İYi parti Zonguldak Milletvekili Adayı Balbaloğlu, 14 Mayıs seçimlerine yönelik açıklamasında “Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçileceği ve Türkiye’nin birinci partisi İYİ Parti olacağı inancımız kat be kat arttı.dedi.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, coşkulu bir şekilde hazırlandığı seçime yönelik temaslarını kamuoyun ile paylaşmaya devam ediyor.

Hafta başı temaslarına ait paylaşımına, “Zonguldak Milletvekili adayı olarak memleketimizde gezmedik İlçe, belde, köy, mahalle, sokak bırakmadan; selam vermeden, el sıkmadan, sohbet etmeden geçeceğimiz bir tek vatandaşımızı dahi kalmadan çalışıyoruz.” diye başlayan Balbaloğlu, ekibi ile birlikte ziyaret ve görüşmelerini açıklarken ‘aynen’ şu görüşlere yer verdi:

GAZETECİ CEMİYETLER ZİYARETLERİ

Dün de Zonguldak merkezimizde bir dizi Oda ve Dernek ziyaretlerinde bulunduk. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve yönetimini ziyaretimiz ardından Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne geçerek Dernek Başkanı Mustafa Emen ve yönetimini ziyaret ettik. Bölgemizdeki gazetecilik mesleği, medya sektörü üzerindeki sohbetimizde gazetecilerin sorunlarını dinledik; sorunlara karşı Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde alacağımız önlemleri ve çözüm yollarını anlattık. Sayın Akbıyık ve Sayın Emen ile yönetimlerine, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.

ZONGULDAK TSO ZİYARETİ

İYİ Parti gurubu olarak devamındaki ziyaretlerimizi Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) ile sürdürdük. Sayın ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından oldukça sıcak karşılandığımız ziyaretimizde, konu başlığımız elbette Zonguldak ekonomisi oldu. Sayın Demir’in, bölgesel ekonomik kalkınmaya yönelik görüş ve önerilerini dinlediğimiz sohbetimizde, iktidarımızda Bölgemize sağlanacak ekonomik imkan ve istihdama yönelik alacağımız kararları anlattık. Bunları yaparken de konuyla ilgili kurum, kuruluş, Oda ve STK’larla iş birliği içinde olacağımızı vurguladık. Ziyaret anısına tarafıma hediye takdim eden Sayın Demir’e çok teşekkür ediyorum.

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ZİYARETİ

Çıktığımız yolda en büyük değerlerimizden OLAN engelli vatandaşlarımızın derneği olan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi’ni ziyaretimizde Dernek Başkanı Sayın Hüseyin Şirin ve ekibinin ilgisini unutamam. Talep ve beklentilerini dinlediğimiz ziyarette, her zaman yanlarında ve destekçileri olacağımız sözünü verdiğimiz engellilerimize şükran ifadelerimizi bildirdik.

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI ZİYARETİ

Kentlerin gelişmesinde önemli katkısı olan belediyelerimizin çalışanlarını da unutmadık. Belediye işçilerimizin güç birliği yaptığı Belediye–İş Sendikası Zonguldak Şube ziyaretinde de ağırlıklı olarak sorunları ve çözüm noktaları üzerinde görüşmede bulunduk.

“OLMAZSA OLMAZ MADENCİLERİMİZ…”

Zonguldak’taki her ziyaretlerimizde uğramadan geçmediğimiz kapımız elbette madencilerimiz oluyor. Bu ziyaretlerimizde de Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğündeki madenci kardeşlerimize uğradık. Her zaman tekrarladığımız; Dünyanın en zor ve meşakkatli mesleği olan madenciliği yapan emekçi kardeşlerimize; iktidara geldiğimiz taktirde kuruma 7000 yeni maden işçisi alacağımızı, bu sayede hem çalışan madencilerimizin rahatlamasını, hem de üretim ve istihdamın artmasına önemli katkımız olacağını tekrarladık. Gmis KOZLU Şube Başkanlığına da geçtiğimiz ziyaretlerimizden, Madenci kardeşlerimize, “Emekçilerimiz gönlünüz rahat olsun #AzKaldı” diyerek ayrıldık.

“BİR OY KEMAL’E, BİR OY MERAL’E…”

Yaptığımız her ziyaret, çaldığımız her kapıdan aldığımız pozitif enerji bizleri son derece memnun ediyor ve gururlandırıyorsa da,  üstlendiğimiz sorumluluğun birkaç kat daha arttığını görüyoruz. Yılmadan, usanmadan verdiğimiz/vereceğimiz mücadelenin sonunda 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerden; Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçileceği ve Türkiye’nin birinci partisi İYİ Parti olacağı inancımız kat be kat arttı. Öyleyse haydi; Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’…

Paylaşın:
248 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ