logo

BALBALOĞLU “EMEĞİN VE EMEKÇİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op.Dr.Evrim Balbaloğlu, Türk Metal sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın partiye ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada destek mesajları vererek, “Dün, bugün ve yarın emeğin ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Sorunlarına çözüm üretip destek olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op.Dr.Evrim Balbaloğlu, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İlçe teşkilatını ziyaret ettiklerini bildirdi.

Sosyal medya hesabında ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Balbaloğlu, destek ve dayanışma mesajları vererek “Dün, bugün ve yarın emeğin ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Sorunlarına çözüm üretip destek olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yakup Yılmaz ve ekibine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, bilgi, deneyim ve sergiledikleri örnek dik duruşları sayesinde emekçi kardeşlerimizin hak ettiği değeri kazanmasında ve kazandıkları değerleri koruma aşamasında sendikal mücadelelerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Paylaşın:
741 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ