logo

BALBALOĞLU, İDDİALI İFADELERLE ADAY ADAYI

  • İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, başvuru dosyasını il başkanlığında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Erdal Günay’a teslim etti ve “Tüm çocuklarımız için, tüm kadınlarımız için, tüm erkeklerimiz için; Atatürk’ün büyük vizyonunu, Cumhuriyetimizin, kurucu değerlerini, 21’inci yüzyılın, yeni değer setleriyle ören, devletimize yakışır bir yönetim anlayışını, taahhüt ediyoruz. “dedi.

İyi Parti Zonguldak il Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Erdal Günay’ın yanı sıra Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile İyi Parti Ereğli, Gökçebey, Çaycuma, Devrek, Kilimli ve Kozlu ilçe Başkanları, yönetimleri, İlçelerin kadın ve gençlik kolları da katılarak destek verdi.

İyi Parti İl Başkanı Erdal Günay, Zonguldak Milletvekili Aday Adayı başvuru belgesini teslim alarak Balbaloğlu’na başarılar diledi ve Zonguldak’ın 5 milletvekiline talip olduklarını söyledi.

“BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ”

Balbaloğlu burada yaptığı iddialı konuşmada, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin çok önemli olduğunu savunarak, “Bu seçim Milleti baskı altında tutmak isteyenlerle, millete özgürlük vadedenler arasında olacak. Bu seçim bir millet için var oluşu yada bir milletin makuz tarihi olacak.  Ülkemizin kaderini tek başına yasama yürütme ve yargı gücünü elinde tutan bir zihniyete  asla terk edemeyiz.” dedi.

KADIN ADAY OLMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Konuşmasına kadın aday olmanın önemine dikkat çekerek devam eden Balbaloğlu, “İYİ Parti iktidarında, Kadınlarla yükselen, yükseldikçe güçlenen, Atatürk’ümüzün, o büyük vizyonuna yakışır, mutlu, zengin ve huzurlu bir Türkiye hedefimizi oluşturacağız. Hürriyet, kadınların omuzları üzerinden yükselir. İstibdat ise, kadınların acılarından güçlenir. İYİ Parti iktidara gelecek ve İstanbul Sözleşmesi yeniden yaşatacak!” mesajı verdi.

“DEVLETİMİZE YAKIŞIR BİR YÖNETİM TAAHHÜT EDİYORUZ”

Ak Parti hükümetini ülke ve Zonguldak çapında eleştiren Balbaloğlu,  konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2017 yılında İYİ Parti’yi kurarak Türkiye’nin umudu olan Sayın Genel Başkanımla beraber yol yürümekten gurur duyuyorum.  Tüm çocuklarımız için, tüm kadınlarımız için, tüm erkeklerimiz için; Atatürk’ün büyük vizyonunu, Cumhuriyetimizin, kurucu değerlerini, 21’inci yüzyılın, yeni değer setleriyle ören, devletimize yakışır bir yönetim anlayışını, taahhüt ediyoruz. Cumhuriyetimizin yeni asrında, tarih yazmaya geliyoruz!  2017 yılından itibaren Sayın Genel Başkanım Meral Akşener’in liderliğiyle katıldığım cesurlar hareketinde bu güne kadar, bana destek veren tüm parti mensuplarımıza bana verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyor ve bu ailenin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs ‘ta gerçekleşecek genel seçimlerde  Zonguldak 28.Dönem Miletvekili Aday adaylığımı açıklıyorum. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Bu anlamlı buluşmamıza katılımlarınızla şeref verdiniz. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun. “

Paylaşın:
610 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ