logo

BALBALOĞLU, PARTİYE KATILANLARA ROZET TAKTI

  • İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Gülüç Belde Teşkilatı’nda partiye yeni üye olan isimlere rozet taktı. Balbaloğlu, partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını belirtti ve “Günden güne arttırdığımız üye sayılarımızla hem bölgemizde hem tüm yurtta Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile iktidara yürüyeceğiz.”dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İYİ Parti ilçe merkezinde ve Gülüç Belde Teşkilatı’nda partiye üye olan isimler için rozet takma töreni düzenlendi.

Yeni üyelere parti rozetleri İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ve Gülüç Belde Başkanı Kadir Türkoğlu tarafından takıldı.

“MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜNÜ VE GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Balbaloğlu, törende yaptığı konuşmada; yeni üyelerin iktidar yolunda kendilerine güç verdiğini kaydetti ve “Partimize olan ilginin teveccühün her geçen gün arttığını görmek bizi mutlu ediyor. Milletimizin umudu gördüğü İYİ Partinin çok şükür bölgemizde de bir umut olduğunu görmekteyiz. Bizler Teşkilatımız olarak çok çalışarak milletimizin bu teveccühünü ve güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Günden güne arttırdığımız üye sayılarımızla hem bölgemizde hem tüm yurtta Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile iktidara yürüyeceğiz. Tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Paylaşın:
759 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ