logo

BALBALOĞLU “YAŞLILAR EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”

İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op.Dr.Evrim Balbaloğlu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

Açıklamasında yaşlı insanları “dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız” olarak tanımlayan Balbaloğlu şöyle dedi:

“EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”

Ömrünü, gücünü, yeteneklerini toplum hizmetine adamış yaşlılarımızın tecrübelerinden yararlanmak, saygı ve sevgiye dayalı ilişkiler kurmak, ihtiyaç duydukları dönemde onların yanında olmak en önemli görevlerimizdendir. İnsanların yaşlandıkları ve bakıma ihtiyaç duydukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yaraşır bir şekilde bakım, sevgi ve saygı görme hakları vardır. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.

ATATÜRK’ÜN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; ’Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır’ demiştir. Geçmişte çok güçlü iken tüm gücü ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakma hakkı yoktur. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bizleri bugünlere getiren, vatanına ve milletine faydalı kişiler olarak yetiştiren büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor sağlık, huzur ve sevgi dolu günler diliyorum.

Öte yandan Balbaloğlu, Teşkilatın Kadın Kolları Yöneticileri ile birlikte yaşlı hastaları ziyaret ettiklerini bildirdi.

Paylaşın:
832 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ