logo

BALBALOĞLU’NDAN ERKMEN’E KUTLAMA ZİYARETİ

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, berberinde il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’e ‘kongre sonrası kutlama ziyareti’ gerçekleştirdi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, berberinde il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’e ve Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş’a kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

İl ve ilçelerde gerçekleşen kongreler sonrası tebrik amaçlı gerçekleştirildiği açıklanan ziyaretlere Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nun yanısıra, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Beceren, İlçe Başkan Yardımcıları Münevver Büyükalgan, Ozan Çapar, Hasan Demirca, Yönetim Kurulu üyeleri Naciye Bıçkıcı, İlkgül Arkan ve Kadın Kolları Başkanı Meryem Yazgan’ın da katıldığı belirtildi.

Ziyaretler sonrası yapılan kısa açıklamada “Ziyaretimizde bulunan İl Yönetim Kurulu üyelerimize, Zonguldak İlçe Başkanımız Sn.Dilay Küçük ve yönetim kurulu üyelerine, Kozlu İlçe Yönetim Kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.” denildi.

Paylaşın:
1090 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ