logo

BALBALOĞLU’NDAN ‘GENÇLİK’ VURGULU MESAJ

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir” ifadelerini ön plana çıkardı.

Balbaloğlu’nun mesajı şöyle :

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşmiş, ve Milli Mücadele sonucunda zafere ulaşılmıştır.

Büyük zorluk ve sıkıntılar içerisinde kurulan Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal ; “Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir” diyerek ülke yönetiminde milli iradenin ne kadar hassas ve önemli olduğunu 1923 yılında dile getirmiştir.

Dünya ve Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs1919′ un
101.yıl dönümüne ulaşmanın coşku, heyecan ve gururunu yaşıyoruz.

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Paylaşın:
1147 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ