logo

BARIŞ PLAJI’NDA AÇILAN AQUAPARK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kdz. Ereğli Sevgi Barış Dostluk Plajları ve Mesire alanı bölgesinde hizmete giren yüzme havuzu ve Aquapark, gün boyu yoğun ilgi gördü. Özellikle gençler ve çocuklar su kaydıraklarının, büyükler havuzun keyfini çıkardı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli’ye bu tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Burası Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi oldu. Ereğli halkı lüks bir otelin havuzunda gibi bu imkandan yararlanacak” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yüzme havuzu ve Aquapark, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından işletilen Barış Plajı bölgesinde hizmete girdi. Gün boyu Ereğli halkının yoğun ilgi gösterdiği tesiste özellikle gençler ve çocuklar su kaydıraklarının, büyükler de havuzun keyfini çıkardı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yüzme havuzunun ve Aquapark’ın Ereğli halkının hizmetine açılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

CANKURTARANLAR GÖREVDE

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre ; Posbıyık şunları söyledi:

“Bugün itibarıyla Aquapark hizmete girdi. Hijyen bir ortam içerisinde hizmet verebilmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Çocuklarımız, gençlerimiz kayarken emniyet alabilmek için, eğitimli cankurtaranlarımızı görevlendirdik. Aquapark’ın hem üst bölümünde hem de alt tarafta cankurtaranlar hazır vaziyette. Bugün itibarıyla yüzme havuzu ve Aquapark’tan hem Ereğli halkı hem de dışarıdan gelecek konuklarımız yararlanabilecek.

LÜKS BİR OTELİN HAVUZ KONFORU VAR

Burası gerçekten çok güzel bir yer oldu. Türkiye’nin en güzel yerlerinden bir tanesi… Buraya geldiğimde ben kendimi sanki bir lüks otelin havuzunda hissediyorum. Burayı Ereğli halkının kullanımına açmak belediye olarak bizim için büyük bir onur… Hayırlı, uğurlu olsun diyorum, Ereğli’mize.”

Paylaşın:
1286 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ