logo

BAŞKAN ALAN YENİ YILA İTFAİYE ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE GİRDİ

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yeni yılı Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan n personel ile birlikte karşıladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yeni yılı Belediye İtfaiye Müdürlüğünde görev yapann personel ile birlikte karşıladı. 2020 yılını, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini icra eden İtfaiye Teşkilatı çalışanları ile birlikte karşılayan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; “Yeni yılı, Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan personelimiz ile birlikte karşıladık. 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin, canla başla görevlerini icra eden İtfaiye Teşkilatımızın yeni yılını tebrik ediyor, kazasız, belasız bir şekilde görevlerini yerine getirmelerini temennisi ile çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Başkan Alan, 2019 yılının son günü, Merkez Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek, büyüklerin hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını tebrik ederek, kendilerine sağlıklı, mutlu uzun ömürler diledi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI:

Paylaşın:
746 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ