logo

BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN DİLEĞİ: “EREĞLİ İL, GÜLÜÇ İLÇE OLSUN”

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesine Bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, beldenin Kdz. Ereğli Belediyesi’ne bağlanması konusundaki iddialara cevaben “ Ereğli’yi il yapalım, biz de ilçe olalım ki daha büyük hedeflere gidelim Ama şovlar, Gülüç’ü kapatmakla da bu işler olmuyor. Gülüç orada bir yere de gitmiyor biz de hizmetimizin başındayız, Gülüç halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında beldede yaptıkları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Demirtaş; gece gündüz çalışarak, beldeye hizmetin en iyisini getirmek için çaba gösterdiklerini belirterek, Millet Bahçesi projesini başlatıldığını, Butik Terminalin bitme aşamasında olduğunu, yakın zamanda Gülüç Deresinde kano yarışlarının başlayacağını, sahil düzenlemesinin ve sağlık ocağının tamamlandığını, araç ile iş makinesi sayısının arttırıldığını açıkladı ve “Akşamları sizler de görmüşsünüzdür Gülüç cıvıl cıvıl ben iddia ediyorum Ereğli’den daha kalabalık. Oturacak yer yok kafelerde. Sahilde yerimiz yok. … Biz Gülüç’ü parlayan yıldız haline getirmeye devam edeceğiz. ” diye konuştu. Eğitim ve sosyal kültürel yatırımlardan da söz eden Demirtaş, “Gülüç’te gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetlere devam ediyoruz çünkü biz hizmet etmeye geldik hizmet edeceğiz.” dedi.

“POSBIYIK BİZİMLE UĞRAŞMAYI BIRAKSIN!”

Konuşmasında beldenin Kdz. Ereğli Belediyesi’ne bağlanması konusundaki iddialar hakkında da açıklamada bulunan Demirtaş, “Son zamanlarda Gülüç’ün Ereğli’ye bağlanacağı lafları konuşuluyor. Şu şöyle bilinsin şov yapmaya gelmedik hizmet etmeye geldik, hizmet ediyoruz. Kimseyle didişmiyoruz, kavga etmiyoruz. Gülüç’ün Ereğli’ye bağlanması Sayın Posbıyık’a ne getirecek ne getirmeyecek onu da anlamış değilim. Senelerdir bu Gülüç aşkı Gülüç sevdası devam ediyor kendisinde. Ben diyorum ki bizi bıraksın hizmetini 31 mahallede göstersin. Biz istiyoruz ki Gülüç, Kandilli, Ormanlı, Alaplı birlik beraberlik olalım Ereğli’yi il yapma yoluna gidelim. Bizimle uğraşmayı bırakacak ki biz ilçe olalım, Ereğli de il olsun. Daha da hedeflerimizi büyütelim. Ama nedense işi gücü Gülüç’le, ne derdi varsa onu da anlamış değilim. Ama buradan şunu da söylüyorum 11’inci madde açık, 8’inci madde açık bu iki madde de nüfusun yüzde 50’sinin 1 fazlasının imza karşılığı referanduma gider diyor. Usulen almış olduğu bir meclis kararı ile Gülüç’ü kapatmaya çalışıyorlar. Böyle bir şeyin olmayacağını buradan söylüyorum size. Referandum burada sandıklar hazır hodri meydan diyorum. Gülüç halkı yaptığımız hizmetlerden memnun sizler de az çok yakından takip ediyorsunuz. Gülüç’te benden önceki dönemlerde var yapılan çalışmalar da var herkes memnun ama biz kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Biz istiyoruz ki Ereğli büyüsün, vekillerimiz burada sayın başkanımız da gelsin hep birlikte Ereğli’yi kalkındıralım. Ereğli’yi il yapalım, biz de ilçe olalım ki daha büyük hedeflere gidelim Ama şovlar, Gülüç’ü kapatmakla da bu işler olmuyor. Gülüç orada bir yere de gitmiyor biz de hizmetimizin başındayız, Gülüç halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 

Paylaşın:
361 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ