logo

BAŞKAN GÜLBAY’DAN BAŞARI ÖDÜL TÖRENİ TEŞEKKÜRÜ

  • MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi Başkanı Kemal Gülbay, yaptığı yazılı açıklamada, 24. Eğitim Başarı Ödül Töreni Programını değerlendirildi ve “derneğimizi ve başarılı öğrencilerimizi onurlandıran herkese, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz.” ifadeleri kullanıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenmekte olan ve bu sene 24.’sü yapılan “MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni” programı yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ, MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Program hakkında değerlendirmeler yapan MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbay, şunları söyledi. “Geleneksel olarak her sene düzenlediğimiz Eğitim Başarı Ödül Töreni Programımızı, pandemi süreci ve geçen sene yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle son dört yıldır düzenleyememiştik. Daha önce düzenlenen 23 program kapsamında bugüne kadar Karadeniz Ereğli, Alaplı ve Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı lise ve dengi okullarımızdan ilk üç derece ile mezun olan öğrencilerimizi ödüllendirmiştik. Daha önceki yıllarda bazı programlarımızda ödül vermiş olduğumuz ulusal yarışmalarda ilimizi başarıyla temsil ederek derece alan öğrencilerimizi bu sene de programımızda ödüllendirerek, başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesinin bölgemizde daha geniş kitlelere ulaşmasının önünü açmaya çalıştık. Böylelikle, Karadeniz Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 24, Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 8, Akçakoca Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 9 adet Lise ve dengi olmak üzere toplam 41 okulda ilk üç dereceye giren 123 öğrencimiz ile Ulusal Yarışmalarda başarı elde etmiş 6 öğrencimizden oluşan toplam 129 öğrencimizi elde ettikleri başarılardan dolayı altın ve plaket ile ödüllendirdik.

“MARİFET İLTİFATA TABİDİR”

‘Marifet İltifata Tabidir’ anlayışı ve başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine olan inancımızla, bir sivil toplum kuruluşu olma misyonu doğrultusunda MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi olarak, vatanına ve milletine hayırlı hizmetler yapma hususunda aday olan başarılı öğrencilerimizin yetişmesine katkı sağlama hedefiyle yapılan ödül törenlerimizde bu güne kadar 1652 öğrencimiz ödüllendirilmişti. Bu sene 24.’sünü yaptığımız program ile ödüllendirdiğimiz öğrenci sayısının 1781 kişiye ulaşmasının mutluluğunu yaşamaktayız.

PROGRAMIN MODEL OLARAK ALINMASI ÖNEMLİ VE MOTİVE EDİCİ

Başarının ödüllendirilmesi gerektiğinin önemine binaen uzunca yıllardır Genel Merkezimizin de destekleri, üyelerimizin büyük özverileriyle gerçekleştirilen programımızın modellenerek zaman içerisinde Aksaray, Denizli ve Mersin Şubelerimiz tarafından da düzenlenmeye başlanması, programımızın ulaştığı noktayı göstermesi anlamında büyük önem arz etmekte bizleri de ayrıca motive etmektedir.

AHDE VEFA GÖSTERDİ, ŞÜKRANLARINI SUNDU

Bu vesileyle 24. Eğitim Başarı Ödül Töreni Programımızı katılımlarıyla onurlandıran başta Karadeniz Ereğli Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı, Alaplı Kaymakamımız Sayın Selçuk Köksal, MÜSİAD Genel Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Doğan Alperen beyler olmak üzere, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Burhan Özdemir ve Sayın Dr. Cihad Terzioğlu beylere, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Nurullah Özdemir beye, MÜSİAD’ın Sakarya, Düzce ve Zonguldak başkanlarımızla Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerine, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimiz ve ailelerine, misafirlerimize, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi yönetici ve çalışanlarına, basın mensuplarımıza ve özellikle özveri ve cefakar timsali dernek üyelerimize, programımıza katılım sağlayamasa da gerek telgraf, gerekse çiçek göndererek derneğimizi ve başarılı öğrencilerimizi onurlandıran herkese, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz.

ÜLKEMİZİN VE BÖLGEMİZİN GELİŞMESİ NOKTASINDA ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Güçlü Türkiye hedeflerimiz düşünüldüğünde, daha fazla çalışarak üretmemiz ve üretim odaklı düşünmeye geçmemiz gerektiği, bu noktada hepimize iş düştüğü ve bunun için de kaybedecek zamanımızın olmadığı açıktır. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemizin ve bölgemizin gelişip kalkınması noktasında çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. “

.

  • İLGİLİ HABER BAĞLANTISI :

Paylaşın:
219 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ