logo

BAŞKAN OCAK, ALAPLI’DA OSMANİYE HEYETİNİ AĞIRLADI

Osmaniye Ticaret ve Sanayi odası ve beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti, Kardeş Oda Protokolü kapsamında Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası odasına iade-i ziyarette bulundu.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi odası ve beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyetinin, Kardeş Oda Protokolü kapsamında Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası odasına iade-i ziyarette bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre ; ziyarete; Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Aptullah Güreli, Fatih Mehmet Daşçı, Mustafa Coşkun, Süleyman Yıldırım ve Hüseyin Murat Kadan ile Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Türk, Hamza Bağrıaçık katılım sağladı. Ziyarete Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen de Borsalar Müdürü Yiğit Ateş katıldı.

Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, ziyaretleri için Osmaniye heyetine teşekkür ederek heyet üyelerine yöresel hediyeler takdim etti.

Paylaşın:
579 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ