logo

BAŞKAN OCAK DUYURDU “ALAPLI TSO 5 YILDIZLI OLDU”

Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, akreditasyon denetiminden başarılı şekilde geçerek 5 yıldızlı oda statüsüne kavuştuklarını açıkladı.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, oda’nın başarı ile tamamlanan akreditasyon süreci ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamasında, bağımsız denetim firması Türk Loydu tarafından denetimi yapılan oda’nın 1 yıldır bu sürece hazırlandığını hatırlatan Ocak, zorlu süreci, “1 yıllık süreç içerisinde kriterleri yerine getirme kurumsal oda olma yolunda çok çalıştık. Bu ciddi çalışmalarınızın karşılığını dün akşam itibari taçlandırdık. Artık 5 yıldızlı oda olduk sorumluluklarınız daha da arttı. Bugün Paris Ticaret Odası ile Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında ki hizmet kalitesi aynı seviyede. Uluslarası piyasalarda da tanınırlığımız kabul görmüş oldu.” cümleleri ile özetledi.

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

5 yıldızlı oda olma sürecinde emeği geçenleri ve ekip arkadaşlarını unutmayan Ocak ayrıca, “Bu çalışmaları titizlikle yürüten ve sonuç odaklı hedefe ulaşmamızı sağlayan Genel Sekreterimiz Taner Arslan Muhasebe Müdürümüz Mehmet Yazğan’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.Meclis Başkanımız Nedim Kaplancan başta olmak üzere Tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimize verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum “dedi.

Paylaşın:
819 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ