logo

BAŞKAN POSBIYIK’TAN ESNAF KEFALET’E ZİYARET

  • Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ve yönetimini ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adayları ile Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ve yönetimine ziyarette bulundu.

“BANA KÖTÜ LAFLAR SÖYLÜYORLAR CEVAP VERMİYORUM”

Posbıyık’ın Medya İletişim bürosundan verilen bilgiye göre ; Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Halil Posbıyık, bu sıkıntılı ortamda ekonomik ortamda Esnaf Kefaletin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek “ Ereğli esnafına destekte bulunuyorsunuz. Şu kriz ortamında önemli destek sağlıyorsunuz. Ereğli’yi çivi çakan herhangi bir dalda emeği olan herkese teşekkür diyorum. Saffet Bozkurt’a bugüne kadar yaptığı ve hizmetler için her fırsatta hep teşekkür ettim. Bir iki yerde bana kötü laflar söylüyor. Cevap vermiyorum. Saadet Oruç hanımla da konuşuyorum. Farklı görüşten insanlarız ama  “İkimizin buluştuğu tek nokta Ereğli Sevdası” diye konuşuyoruz.

“BEN 129 BİN KİŞİNİN BAŞKANIYIM”

Ereğli’de 129 bin kişi yaşıyor. Ben herkesin belediye başkanıyım.  Ben herkesin oyunu alıyorum. İbrahim Sezer iyi bi arkadaşımız, meslektaşım. Ben bu işi biliyorsam o seçilirse Hüseyin Uysal’ı ararız. Başkan dediğin disiplinli, prensipli, cesur olacak halkı kucaklayacak.

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ise Başkan Posbıyık’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, her zaman Ereğli esnafına ve odamıza destek veriyorsunuz. Yanımızdasınız. Teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diledi.

.

Paylaşın:
227 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ