logo

BAŞKAN YILDIRIM’DAN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

  • Kdz. Ereğli Yığılcalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yıldırım, Haber Hayat Yayıncılık’ın 10. yılını kutladı ve Yığılca’nın tanıtımına verilen desteğe teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Yığılcalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yıldırım , Haber Hayat Yayıncılık kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti.

YILDIRIM: “YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

7 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, yayın kuruluşunun 10. yılı tamamlamasını kutlayan Yıldırım, “Şirin ilçemiz Yığılcamız’ı da sık sık konu ettiğiniz yayınlarınızı yakından takip ediyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Yığılcalılar Dayanışma Gecemize katılarak bizlere tanıtım desteği verdiğiniz için tüm üyelerimiz ve Yığılcalı hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

GÖNÜLLÜ “DOĞASI GÜZEL, İNSANLARI SICAKKANLI İLÇEMİZİN YANINDAYIZ”

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Düzce’nin Yığılca ilçesi Alaplı’nın da komşusu. Doğası ile sıcakkanlı insanları ile gerçekten şirin ve güzel bir ilçemiz… Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek tanıtım açısından gerekse sorunların çözümü açısından üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sizler, Kdz. Ereğli’nin aktif bir yöresel derneği olarak güzel ve başarılı bir gece düzenlediniz. Kutluyor, çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

İkili, dernekler aracılığı ile yeni projeler üretmeye karar vermesinin ardından en kısa sürede yeniden bir araya gelmek için sözleşerek ayrıldı.

Paylaşın:
448 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ