logo

BAŞKAN YILMAZ, İSG TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Erdemir’de çalışan İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Çalışan Temsilcileri ile bir araya geldi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda çalışan İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Çalışan Temsilcileri ile bir araya geldi.

Yılmaz, 4-10 Mayıs İş Sağlığı Ve Güvenliği Haftası dolayısıyla İş Yeri Baş Temsilcilik binasında bir araya geldiği temsilcilerine, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını ileterek, haftayı kutladıklarını belirtti.

Yılmaz, “Emek veren,üreten herkesin bir kıymet olduğu bilinci ile kazasız,sağlıklı ve güvenli bir yaşamı hep beraber paylaşmak dileğimiz ile İş sağlığı ve güvenliği haftası kutlu olsun” dedi. Türk Metal Şube Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı kutlamada, İSG temsilcileri ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirildi.

SENDİKAYA ZİYARETLER

Diğer yandan, Erdemir’deki sendika üyesi işçiler, gruplar halinde Şube Başkanı Yılmaz’a ziyaretlerini sürdürdüler.
Sırasıyla; Erdemir Ambarlama ve Sevkiyat Müdürlüğü, Erdemir Atölyeler ve Bakım Direktörlüğü Seyyar Bakım Başmühendisliği, Erdemir Atölyeler Bakım Direktörlüğü Montaj kaynak atölyesi ve Erdemir Demir Üretim Direktörlüğü Sinter hammadde Manipülasyon Müdürlüğü Çalışanı sendika üyesi işçiler, ayrı ayrı gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Başkan Yılmaz ile görüştüler.
Ziyaret amaçlı görüşmelerde, iş yerleri ve güncel konular üzerinde sohbetlerde bulunuldu.

Paylaşın:
352 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ