logo

BAŞKAN YILMAZ’IN YOĞUN GÜNDEMİ…

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Kdz. Ereğli OSB’de faaliyet gösteren Tat Metal işyerinde imzalanan toplu iş sözleşmesinin ardından üyelerin teşekkür ziyaretini kabul etti ve biri dizi etkinliğe katıldı.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yönetimi ile birlikte yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Şube başkanı olması ile camiaya haraketlilik kazandıran Yılmaz’a Tat Metal A.Ş. çalışanı işçiler ziyarette bulunarak sözleşmenin bağıtlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yılmaz ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Yılmaz da, gerçekleşen sözleşmede en büyük payın, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak’a ait olduğunu ifade ederek, sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ÜYE ZİYARETLERİ SÜRDÜ

Bu arada, Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz’a, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan üyeleri de ziyaretlerde bulundular.
Erdemir Kok Fabrikası Müdürlüğü Batarya Isıtma hattı, Erdemir Çelikhane ile Çelikhane Sürekli Döküm 1 ve 2 çalışanı üyeler, görüştükleri Yılmaz ile iş yaşamı ve güncel konular üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

KAYNAŞMA YEMEĞİ DAVETİNE KATILDI

Diğer yandan, Türk Metal Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Erdemir 1. Soğuk Haddehane Temper Hattı çalışanı üyelerin organize ettiği kaynaşma yemeğine katıldı. Yılmaz, üyelerin daveti üzerine katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, Genel Başkan Kavlak ile Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını ileterek, “birlik ve beraberliğimizin daha da artarak sürmesi temennisiyle, değerli üyelerimize kazasız belasız çalışmalar dileriz” dedi. Etkinlikte, Şube Sekreteri Hakan Eskibina ile ünite temsilcileri de yer aldı.

EĞİTİME GİTTİLER

Öte yandan, Türk Metal Karadeniz Ereğli Şubesine bağlı bir grup üyenin seminere gittiği belirtildi. Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Sendika genel merkezince 25 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Büyük Anadolu Downtown Ankara Otelde düzenlenecek seminere gönderilen işçiler, Baş Temsilcilik binası önünden Şube Başkanı Yılmaz ve şube yönetim kurulu tarafından uğurlandı.

Paylaşın:
398 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ