logo

BAŞVURU DOSYASINI TESLİM ETTİ; ÇOK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

  • Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını sürdüren Recep Ocak, görevinden istifa ederek Ak Parti’de Belediye Başkan Adayı Adaylığı başvurunda bulundu. Ocak’a yoğun ilgi gösterildi.

Alaplı’da ve bölgede çalışkanlığı ile dikkat çeken Ocak, yazılı açıklamasında, aday adaylık başvurusuna partilileri, dost ve arkadaşlarını davet ederken, “2002 Yılında kurucular kurlunda yer aldığım bu kutlu davada 2009 yılına kadar partimin yönetim kurulunda çeşitli kademelerinde görev alarak hizmet ettim. Daha sonra 2009 yılında Alaplı TSO yönetimine seçilerek, sonrasında başkan olarak 2023 yılına kadar 14 Yıl bu kadim şehre hizmet ettik. İşsize iş aşsıza aş olduk. Şimdi bu şehrin marka şehir olması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde bu kutlu davanın hizmet eri olmak için partimizden Alaplı Belediye Başkanlığı Aday Adayı olmak için yola çıkmış bulunmaktayım.” demişti.

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Aday Adayı açıklamasında bulunan önceki dönem TSO yönetim kurulu başkanı Recep Ocak, partililer ve vatandaşların çok yoğun ilgisi ile başvuru dilekçesini 17 Kasım Cuma günü İlçe başkanı Altan Güngör’e teslim etti. Partililerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda başkan aday adayı Recep Ocak, özetle 31 Mart’ta Alaplı’yı AK Partili belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti.

Paylaşın:
338 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ