logo

BATI KARADENİZ KARİYER FUARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı “Yetenek Her Yerde” sloganıyla, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesin paydaş olarak yer aldığı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 25-26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Altın sponsorları arasında ERDEMİR ve KARDEMİR’in de yer aldığı fuar, kayıtların alınmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmalarını sponsorlara teşekkür plaketi takdimi takip etti. Karma serginin de yer aldığı fuarda mehter takımı açık hava konseri ile müzik ziyafeti yaşatıldı.

BEÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyelerinden Cem Dertsiz’in de yer aldığı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Orkestrasının verdiği Türk Halk Müziği Konseri ile ziyaretçiler keyifli dakikalar geçirdi. Üniversite Kariyer Merkezi Koordinatörü Esra Hacıoğlu “Diplomanızı Nasıl Alırsınız” başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

17 üniversite katıldı.

Yoğun ziyaretçinin olduğu fuar hakkında Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Batı Karadeniz Kariyer Fuarının gençlerin ufukları ve vizyonlarını geliştireceğini belirterek 17 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nda öğrenci ve mezun gençlerin bölgede faaliyet gösteren kamu ve özel sektör işverenleriyle bir araya gelme imkanı bulduğunu söyledi.

Paylaşın:
436 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ